40 Days for Life
14-02 tot 24-03

De Pater Koopman Stichting is dit najaar in samenwerking met de Europese tak van 40 Days for Life begonnen met de eerste 40 Days for Life-campagne in Nederland.

Op deze pagina kunt u zich aanmelden om mee te bidden van 14 februari tot 24 maart.

Ook kunt zich aanmelden om in die periode één of meerdere keren te waken bij een kliniek.

Vul uw naam en e-mailadres in, en vink aan wat van toepassing is. Voor het waken nemen we dan contact op via e-mail voor de details.

Als u mee wilt bidden vanuit huis zien we ook graag een aanmelding, zodat we u de specifieke gebeden kunnen toesturen. Ook weten we dan hoeveel mensen er meebidden.

Bedankt voor uw deelname en hopelijk tot ziens!

Aanmelden

Wij zullen u via de e-mail op de hoogte houden van de acties en de gebeden die we samen bidden.

Ook kunt u zich opgeven om te waken (één of meerdere dagen) en zo mee te helpen om aan abortus een einde te brengen.

Daarover zullen wij dan contact met u opnemen.

Gegevens:

Kies wat van toepassing is:

Kiest u om geen toestemming voor toekomstige e-mail te geven, dan ontvangt u uitsluitend de communicatie rondom de 40 Days actie. Kiest u voor wel toestemming, dan ontvangt u daarna ook enkele keren per jaar de gewone aankondigingen van de Pater Koopman Stichting.

Uw privacy wordt gerespecteerd, uitschrijven is ten alle tijde mogelijk.